Om Pia Callesen


Pia Callesen er forfatter til de populære og anmelderroste bøger om den metakognitiv metode: “Lev mere tænk mindre – Drop grublerierne og slip fri af nedtrykthed og depression med metakognitiv terapi” (2017) og Grib livet – slip angsten” (2019).  

Ovenpå sin cand. psych. og videreuddannelse i kognitiv og metakognitiv psykologi, har Pia Callesen som den eneste psykolog bosiddende i Danmark gennemført den toårige MTC-Institute metakognitive certificeringsuddannelse og den etårige Advanced Level II-overbygningsuddannelse ved metodens grundlæggere Professor Adrian Wells ved Manchester University (UK) og Professor Hans Nordahl ved Trondheim Universitet (NO).

Sideløbende med sit hverv som klinikchef er Pia Callesen doktor ved Manchester University, og færdiggjorde i efteråret 2016 sin PhD-afhandling med forskning i effekten af meta-kognitiv depressionsbehandling i forhold til traditionel kognitiv adfærdsterapeutisk behandling.

Både bøgerne og Pia Callesens foredrag er med en grundig indføring i den metakognitive tilgang og en lang række anvendelige værktøjer og eksempler egnede til både fagprofessionelle, mennesker med angst eller anden psykisk sårbarhed inde på livet og alment interesserede.


Book et foredrag af Pia Callesen

Du er meget velkommen til at forespørge på et foredrag eller en kursusdag med Pia Callesen her. Det er nemt og du får lynhurtigt svar.